افزایش قیمت جهانی مواد غذایی زیر سایه کرونا

به گزارش مجله جاودان، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام نمود قیمت جهانی مواد غذایی که در پی شیوع ویروس کرونا در ماه های گذشته کاهش چشمگیری داشت، در ماه ژوئن برای نخستین بار در سال 2020 افزایش پیدا کرد.

افزایش قیمت جهانی مواد غذایی زیر سایه کرونا

شاخص قیمت غذای فائو که تغییرات ماهانه سبدی از غلات، دانه های روغنی، محصولات لبنی، گوشت و شکر را بررسی می کند، در ژوئن به 93.2 واحد رسید که 2.4 درصد در مقایسه با ماه مه افزایش داشت.

فائو در مبنای همه شاخص های خود بازنگری کرد و آن را از دوره 2002 تا 2004 به دوره 2014 تا 2016 تغییر داد.

در بحبوحه ابهاماتی که در بازار وجود دارد، قیمت دانه های روغنی، شکر و محصولات لبنی که در ماه مه کاهش چشمگیری داشتند، در ماه ژوئن افزایش پیدا کرده و به بالاترین حد در چند ماه اخیر رسید؛ درحالی که در بخش شاخص های غلات و گوشت، قیمت بیشتر کالاها همچنان فرایند نزولی داشت.

بر اساس گزارش رویترز، فائو در پیش بینی خود برای فصل غلات 2020 بازنگری کرد و برآوردش از میزان محصول را 9.3 میلیون تن افزایش داد. این آژانس سازمان ملل متحد اکنون انتظار دارد که تولید جهانی غلات به 2.790 میلیارد تن برسد که سه درصد بالاتر از برداشت سال 2019 خواهد بود. این تغییر عمده که در برآورد ماهانه فائو صورت گرفت ناشی از برآورد بالاتر تولید گندم استرالیا بوده است.

منبع: اتاق بازرگانی ایران
انتشار: 11 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: javedandld.ir شناسه مطلب: 1123

به "افزایش قیمت جهانی مواد غذایی زیر سایه کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش قیمت جهانی مواد غذایی زیر سایه کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید