رستوران نوول لانژ! یک رستوران لوکس در تهران
به گزارش مجله جاودان، نوول لانژ یکی از برترین رستوران های تهران محسوب می گردد که در قلب تجاری اداری مرکز ایران واقع شده است.
نوول لانژ یک رستوران است. رستورانی با تمرکز بر کالینری آرت در قلب تپنده کسب وکارهای تهران؛ جردن. جایی برای حضور و هم سایگی افراد الیت، اثرگذار و صاحبان کسب وکارهای مهم جامعه.
نوول لانژ درست در میانه محله جردن (آفریقا) در شهر تهران واقع شده است؛ محله ای که بعضی آن را به درستی، مهم ترین و کلیدی ترین منطقه تجاری اداری مرکز ایران توصیف می نمایند.
رستورانی امن و آرام برای آن دسته از افراد خاصی که در جست وجوی تجربه ای واقعی از کیفیت خوراک و ملاقات در تراز و طبقه اجتماعی والا هستند.
چرا نوول لانژ؟
واژه فرانسوی نووِل در ترکیب نام این مجموعه برآمده از سبکی تمام عیار در مهمان نوازی ست؛ سیاقی با عنوانِ نوول کوزین که با تاکید بر کیفیت و مجذوب کنندهیت در شیوه ارائه غذا طراحی شده است. نوول کوزین در واقع نوعی خدمات رستورانی ست که با در نظر گرفتن سلامت مواد غذایی، حفظ کیفیت مواد اولیه خوراک و ظرافت و زیبایی در ارائه آن شناخته می گردد. تمامی غذاهایی نوول لانژ با دقت و ظرافت تمام، بدون چربی و با استفاده از مواد اولیه کاملا سالم تهیه و ارائه می شوند. اینجا فقط یک رستوران نیست بلکه یک لانژ به معنای حقیقی کلمه است؛ برساخته ای از اصالت و کیفیت و پاس بانی سلامت جان و تن مشتریانش...
چه کسانی نوول لانژ را انتخاب می نمایند؟
پاسخ به این پرسش بسیار ساده است؛ وقتی درباره کیفیت، آرامش، حریم خصوصی و اصالت حرف می زنیم، پُر واضح است که مخاطبان نوول لانژ افرادی هستند که برای این مفاهیم ارزش ویژه ای قائل اند:
- مخاطبان اصلی نوول لانژ، رستوران گردی، عادت دائمی شان نیست؛ جمعیت برگزیده ای از جامعه اند که آرامش و احترام و کیفیت را یک جا طلب می نمایند.
- نوول لانژ جایی ست برای افرادی که بر حفظ حریم خصوصی شان در فضایی عمومی تاکید دارند و خوب می دانند که اینجا همه چیز در خدمت آسایش و حفظ آرامش مخاطب است.
- نوول لانژ برای کسانی مجذوب کننده و مطلوب است که در جست وجوی تجربه غذای سالم و باکیفیت، تمام خیابان های این شهر را زیر پا گذاشته اند. این افراد خوب می دانند که گرد هم آوردن یکی از برترین شف های جهان، برترین آشپزها، سالم ترین و باکیفیت ترین غذاها و برترین مزه ها زیر یک سقف، کار چندان ساده ای نیست.
هدف نوول لانژ ، تبدیل شدن به برترین رستوران تهران است!
نوول لانژ چگونه شکل گرفت؟
جردن، این محله پُرهیاهو و پُرتکاپوی مرکز، همواره چنان سرشار از نور و نئون رستوران ها، فست فودها و مغازه های رنگ به رنگ تجاری بوده که ساکنان تهران بزرگ را از نقاط مختلف شهر به سمت خود کشانده است اما گویی در تمامی این سال ها جای خالی یک مکان، مکانی فراتر از رستوران های تکراری و ملال آور همیشگی در این خیابان شش کیلومتریِ مجذوب کننده احساس می شد. فقدان فضایی امن و آرامش بخش برای گرد هم آمدن؛ برای قرارها و نشست ها و دورهمی های مهم باشندگان تجارت و الیت های جامعه موجب شد تا ایده نوول لانژ متجلی گردد.
نوول لانژ، رخ دادی فراتر از بودهای همواره منطقه تجاری جردن است؛
رستورانی به مثابه یک بیزنس هاب با سطح و معیارهای جهانی و هم سنگ با سلیقه و احتیاج مخاطبان کلاس +A.
رستوران نوول لانژ در مردادماه 1400 خورشیدی با هدف ارائه خدمات ویژه مهمان نوازی به صاحبان کسب وکار و افراد الیت جامعه پایه ریزی شد تا مأوایی باشد برای آسودن و خلق تجربه لذت بخش لحظه های متفاوتِ با هم بودن؛ رستورانی با مساحت حدود 300 متر مربع و ظرفیت بیش از 80 صندلی برای پذیرایی از آنان که منزلت کیفیت را خوب می دانند.
نوول لانژ کجاست؟
خیابان آفریقا یا همان بلوار نلسون ماندلای امروز، یکی از شناخته شده ترین خیابان های شمال شهر تهران است؛ محله ای که همچنان در میان مردم به نام جردن شناخته می گردد.
رستوران نوول لانژ در محله جردن و در خیابان آرش قرار گرفته است؛ مسیرهای دسترسی به این مکان بدین ترتیب است:
- از بزرگراه مدرس به سمت جنوب
- از خیابان جردن به سمت شمال
- از خیابان جردن به سمت جنوب
- و از سمت خیابان ولیعصر به وسیله بلوار اسفندیار (غرب به شرق)
وجود مسیرها و دسترسی های شهری مناسب، ده ها برج و ساختمان تجاری اداری، 17 سفارتخانه و نیز دفاتر مرکزی ده ها شرکت تجاری مهم داخلی و بین المللی در محدوده جردن موجب می گردد تا موقعیت مکانی نوول لانژ به عنوان بستری بسیار حائز اهمیت برای معاشرت بیزنس من ها، بیزنس وُمن ها و به طور کلی صاحبان کسب وکارهای مهم و اثرگذار مرکز تلقی گردد.
وجه تمایزهای نوول لانژ با مجموعه های پذیرایی مشابه دیگر چیست؟
نوول لانژ تجربه ای اصیل، مانا و متفاوت از مهمان نوازی را برای افراد برگزیده جامعه خلق می نماید.
خدمات رستوران نوول لانژ بر پایه چهار اصل کلیدیِ کیفیت غذا، ظرافت در ارائه، مهمان نوازی و احترام به مخاطب و توجه به سلامت روح و بدن مشتریانش بنا شده است.
نوول لانژ کوشش می نماید تا با تلفیق هنر آشپزی، شیوه ارائه خدمات و احترام به مخاطبان خود، ارزش آفرین باشد و غذایی را به مخاطب خود عرضه کند که جز حس چشایی، حواس دیگر او را نیز درگیر کند.
مشتریان و مخاطبان نوول لانژ با حضور در فضایی صمیمی، حس خوب احترام، طعم غذایی سالم و مطلوب و نیز کیفیت متفاوتی از مهمان نوازی را تجربه می نمایند و با لبخند رضایت از محیط رستوران خارج می شوند.
منبع: کجارو