فروش گوشت قرمز در اراک 80 درصد کاهش یافت

به گزارش مجله جاودان، رئیس اتحادیه مواد پروتئینی شهرستان اراک گفت: فروش گوشت قرمز در این کلانشهر به علت شیوع ویروس کرونا در 2 ماه اخیر 80 درصد کاهش یافته است.

فروش گوشت قرمز در اراک 80 درصد کاهش یافت

به گزارش ، عزت الله علی همتی روز سه شنبه رئیس اتحادیه مواد پروتئینی شهرستان اراک اظهارکرد: با تعطیلی آیین های عزا و عروسی، مهمانی ها و جشن ها و رستوران ها بازار تقاضای این محصول پروتئینی کاهش چشمگیری یافته است.

او اضافه نمود: قبل از شیوع بیماری کرونا ویروس روزانه 100 تا 150 راس گاو در اراک کشتار می شد که اکنون به 12 تا 14 راس رسیده است.

رئیس اتحادیه مواد پروتئینی شهرستان اراک گفت: روزانه حدود 700 راس گوسفند قبل از شیوع بیماری در اراک کشتار می شد، اما شمار کشتار اکنون به 150 تا 200 راس رسیده است.

علی همتی توضیح داد: قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله و گوسفند در اراک به ترتیب 850 هزار و و 950 هزار ریال است.

او گفت: بهای گوشت قرمز یخی به ازای هر کیلوگرم، 400 هزار ریال است که در اغلب فروشگاه ها موجود است، اما متقاضی آن در حد انتظار نیست.

شهرستان اراک با 560 هزار نفر جمعیت، 400 واحد پروتئینی دارد.

منبع:ایرنا

انتهای پیغام/ ش ج

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 خرداد 1399 بروزرسانی: 17 خرداد 1399 گردآورنده: javedandld.ir شناسه مطلب: 984

به "فروش گوشت قرمز در اراک 80 درصد کاهش یافت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فروش گوشت قرمز در اراک 80 درصد کاهش یافت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید