با سه قلم مواد بستنی خانگی درست کنید
به گزارش مجله جاودان، فصل تابستان است و خوردن دسرهای خنک و خوشمزه خیلی می چسبد. در این مطلب با ما همراه باشید تا روش تهیه یک بستنی ساده را با هر چه در خانه دارید یاد بگیرید.
با این دستور بستنی متوجه می شوید که گاهی اوقات با کمترین امکانات هم می گردد یک بستنی خوشمزه و عالی درست کرد. این دستور خیلی ساده است. اگر آماده هستید با مجله اینترنتی خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه بستنی با سه قلم مواد را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه بستنی با سه قلم مواد
- 2 فنجان خامه زده شده سنگین
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 400 گرم شیر غلیظ شده شیرین یا یک قوطی شیر عسلی آماده
شاید اول بد نباشد روش تهیه شیر غلیظ شده را یاد بگیرید.
مواد لازم
- شیر پر چرب 3 پیمانه
- شکر2/3 پیمانه
طرز تهیه شیر غلیظ شده
- ابتدا باید یک شیرجوش کوچک بردارید. شیر و شکر را در آن بریزید.
- شیرجوش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا در شیر حل گردد.
- وقتی شکر کاملا حل شد، حرارت را روی درجه میانه تنظیم کنید. اجازه دهید مخلوط شیر و شکر به جوش بیاید.
- شیر و شکر را اصلا به هم نزنید. به هم زدن مخلوط باعث می گردد بافت شیر خراب شده و کریستالی گردد.
- اجازه دهید مخلوط شیر و شکر به مدت 35 الی 40 دقیقه به آرامی بجوشد. هر وقت شیر کرم رنگ، حجم آن نصف و غلظت آن زیاد شد، آماده است.
- اگر روی شیر خامه تشکیل شد، به یاری یک قاشق آن را از روی سطح شیر بردارید.
- بعلاوه اگر تکه های شکر دور قابلمه شیر وجود داشت، آن ها را هم نزنید، چون بافت شیر را خراب می نماید.
- وقتی شیر غلیظ و کرم رنگ شد، آن را از روی حرارت بردارید.
- شیر را در ظرف شیشه ای بریزید و اجازه دهید کاملا خنک گردد. سپس در ظرف را بگذارید و آن را در یخچال قرار دهید تا غلیظ تر گردد.
طرز تهیه بستنی با سه قلم مواد
مرحله اول
ابتدا خامه زده شده را داخل ظرف بزرگی بریزید و آن قدر هم بزنید تا کاملا پف کند. سپس عصاره وانیل و شیر غلیظ شده را به خامه اضافه با همزن بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. بیش از میزان هم نزنید. اگر دوست دارید طعم هایی مانند شکلاتی یا زعفرانی داشته باشید، پودر کاکائو یا زعفران را در همین مرحله می توانید اضافه کنید.
مرحله دوم
مواد را در ظرف بزرگ بریزید و روی بستنی را با پلاستیک بپوشانید. این کار زیاد هم واجب نیست اما وقتی روی بستنی را با پلاستیک می پوشانید دیگر داخلش یخ نمی بندد. سپس در ظرف را ببندید و داخل فریزر بگذارید. بعد از 4 ساعت یک بستنی خوشمزه خواهید داشت. اگر می خواهید بستنی سفت تر گردد اجازه دهید تا صبح در فریزر بماند.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا خوشمز ه های خانگی بیشتر، مطلب نان شیر عسلی خانگی، خوشمزه و آسان را بخوانید.منبع: پیام دلتا