فراوری مایع ضد یخ با پوست انگور توسط محقق ایرانی

به گزارش مجله جاودان به نقل از نیواطلس، سدیم کلراید موجب تخریب سطح آسفالت و نیز بخش های فلزی خودروها می گردد. از همین رو مهدی هنرور نظری دانشجوی دانشگاه ایالتی واشنگتن تحت سرپرستی استاد راهنمای خود شیانمینگ شی پیروز به فراوری ضدیخ طبیعی و سازگار با محیط زیست شده که ماده اصلی آن پوست انگور و دیگر مواد دورریز این میوه است.

فراوری مایع ضد یخ با پوست انگور توسط محقق ایرانی

با همراهی تور عمان از نگین خاورمیانه مسقط و صلاله دیدن کنید و با زیبایی های خاورمیانه و فرهنگ شیخ نشین ها آشنا شوید .

فراوری این ضدیخ مبتنی بر استفاده از بعضی مواد موجود در انگور مانند فسفات، آمیدها و اسیدهای آمینه است که برف را هم به راحتی آب می نماید.

آزمایش ضدیخ فراوری شده بدین شیوه در آزمایشگاه نشان داد کاربرد روش مذکور باعث می گردد برف و یخ سریع تر از زمانی که سدیم کلراید مورد استفاده قرار می گیرد، آب گردد.

از سوی دیگر ضدیخ جدید دوستدار محیط زیست بوده و باعث می گردد آسیب بسیار کمتری به آسفالت و خودروها وارد گردد.

به گفته مهدی هنرور در آینده می توان از دیگر ضایعات کشاورزی مانند برگ چغندر، پسماند سیب، برگ بعضی انواع گل و غیره برای فراوری مواد ضدیخ استفاده کرد. هزینه این کار بسیار پایین و سازگاری این ترکیبات با محیط زیست بسیار زیاد است.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 30 دی 1398 بروزرسانی: 13 شهریور 1399 گردآورنده: javedandld.ir شناسه مطلب: 613

به "فراوری مایع ضد یخ با پوست انگور توسط محقق ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری مایع ضد یخ با پوست انگور توسط محقق ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید