طرز تهیه شربت کدو حلوایی در 4 مرحله ساده برای لاغری
به گزارش مجله جاودان، شربت کدو حلوایی یکی از است که به سادگی می توانید آن را در منزل آماده کنید. این شربت خوشمزه و مفید می تواند یک نوشیدنی عالی برای باشد. اگر شما هم دوست دارید روش درست کردن آب کدو حلوایی به عنوان یک نوشیدنی متفاوت را بلد باشید که حسابی سیرکننده و برای لاغری هم موثر است، با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه شربت کدو حلوایی خانگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه شربت کدو حلوایی (برای 5 نفر)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
کدو حلوایی | 1 کیلوگرم |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
آب | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه
مدت زمان لازم برای تهیه شربت کدو حلوایی: 1 ساعت
مراحل طرز تهیه شربت کدو حلوایی خانگی
طرز تهیه شربت کدو حلوایی یا همان سیروپ کدو حلوایی با استفاده از کدو حلوایی پخته و پوره شده و ترکیب آن با آب، انواع آبمیوه، عسل یا شیرین کننده های دیگری مانند شکر یا شیره انگور قابل انجام است. برای طعم دار کردن شربت کدو حلوایی به دلخواه می توانید از میزان کمی پودر دارچین یا زنجبیل تازه و رنده شده هم بهره ببرید. این شربت را در خود دارد.
مرحله اول: کدو حلوایی را آماده کنید
در طرز تهیه شربت کدو حلوایی، پیش از هر کاری باید کدو تنبل را به خوبی بشویید. بدون گرفتن پوست، کدو حلوایی را با استفاده از یک چاقوی تیز به ابعاد دلخواه برش بزنید. برای خرد کردن کدو حلوایی، ابتدا باید بخش بالایی کدو (گردن) را جدا نموده و قطعه قطعه کنید.
سپس، در 2 طرف بدنه کدو حلوایی برش های عمودی عمیق ایجاد کنید تا کدو به 2 قسمت تقسیم گردد. در ادامه، تخمه های کدو را خارج نموده و کنار بگذارید. بافت رشته مانند داخل کدو را هم با یاری قاشق بتراشید تا کاملا پاکیزه گردد. پس از انجام این کار، بدنه کدوی پاک شده را نیز در ابعاد دلخواه برش بزنید.
مرحله دوم: کدو حلوایی را بپزید
حالا، قابلمه مناسبی را همراه با یک لیوان آب روی حرارت میانه بگذارید و قطعات کدو حلوایی را به آن اضافه کنید. پس از جوشیدن آب، درب قابلمه را ببندید و حرارت را ملایم کنید تا کدو حلوایی برای یک ساعت به آرامی بپزد و کاملا نرم گردد. در صورت تمایل، می توانید کدوها را بخارپز کنید.
مرحله سوم: کدو حلوایی را پوره کنید
پس از گذشت این مدت، درب قابلمه را باز کنید و از پخت کامل کدو حلوایی مطمئن شوید. سپس، چند دقیقه صبر کنید تا کدوها کمی خنک تر شوند. قطعات کدو حلوایی را از قابلمه خارج نموده و پوست آن ها را جدا کنید. گوشت نرم و پخته شده کدو حلوایی را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و میکس کنید تا پوره کدو حلوایی بافت لطیف و یکدستی پیدا کند.
مرحله چهارم: آب و عسل را اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه شربت کدو حلوایی، باید به میزان 2 لیوان آب و 1 قاشق غذاخوری عسل را نیز در مخلوط کن بریزید. این مواد را نیز با پوره کدو حلوایی به خوبی هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب و یکدست شوند.
برای خرید عسل می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله آخر: شربت کدو حلوایی را سرو کنید
حالا، برای درست کردن هر لیوان شربت، میزانی از شربت کدو حلوایی خوشمزه و مقوی را همراه با چند قطعه یخ در لیوان بریزید و نوش جان کنید.
اگر از شربت کدو حلوایی باقی ماند آن را در یخچال نگهداری کنید. این شربت کدو حلوایی با عسل حسابی سیرکننده و برای کاهش وزن یک نوشیدنی مفید است.
برای تهیه انواع می توانید به وسیله فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه شربت کدو حلوایی
- در هنگام خرید کدو حلوایی دقت نموده و کدویی را انتخاب کنید که وزن سنگین و پوست صاف، سفت و شفافی داشته باشد.
- برای تهیه شربت کدو حلوایی حتما از کدوی بدون لک، سالم و با کیفیت بهره ببرید.
- بسته به ذائقه، می توانید میزانی نکتار زردآلو، آب سیب، آب پرتقال، آب هویج یا آب نارگیل را نیز به شربت کدو حلوایی اضافه کنید.
- بسته به ذائقه، می توانید میزان کمی ادویه های گرم مانند پودر دارچین، میخک، هل و پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه و رنده شده را نیز همراه با دیگر مواد در مخلوط کن بریزید و شربت کدو حلوایی را طعم دار نموده و شربت کدو حلوایی اسپایسی درست کنید.
- در صورت تمایل، می توانید شربت کدو حلوایی را از صافی رد کنید تا بافت شربت شما صاف تر و شفاف تر گردد.
- در صورت تمایل، می توانید شربت کدو حلوایی را به جای عسل با شکر یا شیره انگور (طرز تهیه شیره انگور) درست کنید.
- بسته به ذائقه، می توانید میزان شیرین کننده شربت کدو حلوایی را بیشتر یا کمتر کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن شربت کدو حلوایی
چگونه باید شربت کدو حلوایی را غلیظ تر کنیم؟
اگر می خواهید آب کدو حلوایی شما غلیظ تر گردد، ابتدا باید کدو حلوایی پخته شده را طبق دستور بالا با آب و شکر یا عسل ترکیب نموده و پوره کنید. سپس، ترکیب به دست آمده را در قابلمه مناسبی بریزید و برای چند دقیقه کوتاه روی حرارت ملایم بگذارید تا به غلظت دلخواه برسد.
در طول این مدت، شربت کدو حلوایی را به طور مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و طعم آن تغییر نکند. در نهایت، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید شربت غلیظ شما خنک گردد. سپس، میزانی از این شربت را همراه با کمی آب سرد و چند قطعه یخ در لیوان های سرو بریزید.
شربت کدو حلوایی را تا چه مدت می توانیم در یخچال نگهداری کنیم؟
شما می توانید شربت کدو حلوایی را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
منبع: افق کوروش