طرز تهیه شربت گل بنفشه مجلسی و دارویی

به گزارش مجله جاودان، شربت گل بنفشه بسیار خوشرنگ و خوشمزه است و خواص زیادی دارد. این شربت برای برطرف عطش مناسب بوده ، تب بری قوی و داروی ضد سرفه است.

طرز تهیه شربت گل بنفشه مجلسی و دارویی

شربت گل بنفشه را اگر بخواهید برای مهمانی آماده کنید خیلی فوری آماده شده و رنگ بسیار زیبایی هم خواهد داشت. البته شاید طعمش مناسب ذائقه همه نباشد بنابراین بهتر است از کمی گلاب برای طعم دار کردن آن بهره ببرید.

دستور تهیه سنتی شربت بنفشه کمی زمان بر است ولی خواص دارویی فراوانی دارد که در ادامه به آن اشاره نموده ایم.

گل بنفشه، دارای طبیعت سرد و تر و یک صفرابر قوی و پاکسازی کننده کبد است و با خاصیت سم زدایی که دارد ، خون و بافت ها را پاکسازی نموده و علائم سرماخوردگی را تسکین می نماید.

گل بنفشه در درمان بیماری های گوارشی و پاکسازی ریه و پوست استفاده می گردد و همراه با بابونه، بیماری سینوزیت را درمان می نماید همچنین بنفشه بیماری هایی را که بر اثر غلبه صفرا در بدن به وجود آمده است، مانند کبد چرب، سرفه های صفراوی و خارش های صفراوی همچنین جوش های غرور صفراوی را درمان می نماید.

مواد لازم جهت تهیه شربت گل بنفشه

آب

1 لیوان

گل بنفشه

1 قاشق غذاخوری سرخالی

شکر

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت گل بنفشه

  1. گل بنفشه و شکر را با هم آسیاب کنید. مقدار شکر را می توانید مناسب ذائقه خودتان کم و زیاد کنید.
  2. پودر بدست آمده را در آب سرد بریزید و با چنگال هم برنید تا گل ها کاملا رنگ بدهند.
  3. شربت را با استفاده از یک پارچه نخی تمیز صاف کنید.

راز و رمز های درست کردن یک شربت گل بنفشه خوش رنگ

  • این شربت رنگ آبی لاجوردی زیبایی دارد ولی فرار است و به مرور زمان کم رنگ می گردد بنابراین برای حفظ رنگ زیبای آن باید با فاصله کمی از استفاده آماده اش کنید.
  • برای طعم بهتر می توانید کمی گلاب یا عرق بیدمشک به آن اضافه کنید.
  • برای این که شربت به رنگ ارغوانی داشته باشید چند قطره آبلیمو یا سرکه داخل شربت بریزید.
  • اگر از آب گرم برای تهیه شربت بهره ببرید رنگ گل ها خیلی سریع از بین می رود.

مواد لازم برای تهیه شربت گل بنفشه دارویی

سرگل بنفشه

50 گرم

گزانگبین

100 گرم

عرق بید

1 لیتر

گلاب

2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه شربت گل بنفشه دارویی

  1. سرگل بنفشه و گزانگبین را به مدت 3 ساعت در عرق بید خیس کنید.
  2. مخلوط را به مدت 1 ساعت روی حرارت ملایم دم کنید.
  3. شربت آماده شده را از پارچه ای نازک رد نموده صاف کنید.
  4. بعد از سرد شدن گلاب را اضافه نموده و در داخل بطری در جای خنک نگهداری نمایید و بعد از هر وعده غذایی نصف استکان از شربت میل گردد.

گروه آشپزی خبرنگاران

منبع: setare.com
انتشار: 3 بهمن 1399 بروزرسانی: 3 بهمن 1399 گردآورنده: javedandld.ir شناسه مطلب: 1412

به "طرز تهیه شربت گل بنفشه مجلسی و دارویی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شربت گل بنفشه مجلسی و دارویی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید