طرز تهیه چند نوع غذا برای تولد
به گزارش مجله جاودان، ترجیحا از چند نوع غذا برای تولد استفاده می گردد تا میهمانان بسته به سلیقه خود یکی از آن ها را انتخاب نمایند. در این میان فینگرفودها، سالاد ماکارونی و سالاد اولویه محبوب تر و لذیذتر هستند.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - از آنجایی که در تولد ها تعداد میهمانان بیشتر از مجالس عادی است، معمولا به دنبال تهیه انواع غذا برای تولد هستیم که به راحتی بتوان آن ها را خورد، در عین حال طعم لذیذی نیز داشته باشند.
در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید .
- سالاد الویه
- سالاد ماکارونی
- قارچ شکم پر
- فینگرفود با خمیر یوفکا
طرز تهیه سالاد الویه
به منظور تهیه این سالاد خوشمزه برای چهار نفر، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه ای که در ادامه مشاهده می کنید، نیاز خواهید داشت.
مواد لازم | |
سیب زمینی | 750 گرم |
مرغ | 500 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد متوسط |
نخود فرنگی | سه چهارم لیوان |
خیارشور | 100 الی 150 گرم |
آبلیمو | یک الی 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | یک عدد |
سس مایونز، نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
پوست سیب زمینی ها را بشویید و آبپز کنید.
مرغ را خرد نموده و بشویید، سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن برود. مرغ را همراه با مقداری آب روی حرارت قرار دهید، یک جوش که زد آن را در آبکش بریزید و زمانی که آب اضافی مرغ گرفته شد، مجددا مرغ را داخل قابلمه برگردانید، پیاز را خرد نموده و به آن اضافه کنید. سپس مقداری آب و فلفل بیفزایید و مرغ را روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد. در اواخر پخت مرغ، نمک نیز به آن اضافه کنید.
تخم مرغ ها را آبپز کنید.
- سیب زمینی را پوست گرفته و رنده کنید. برای این منظور از رنده درشت استفاده نمایید.
مرغ را از پیاز جدا کنید و استخوان های آن را دربیاورید. سپس مرغ را ریش ریش و به سیب زمینی اضافه کنید.
- خیار شور را خرد نموده یا رنده بزنید و به سالاد اضافه کنید.
تخم مرغ ها را نیز رنده نموده و به سالاد الویه بیفزایید.
اگر از کنسرو نخود فرنگی استفاده می کنید، آن را به سالاد اضافه کنید و اگر نخود فرنگی خام بکار می برید، ابتدا باید آن را بپزید. برای این منظور نخود فرنگی را در قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا سطح نخود ها را بپوشاند، روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد. سپس نخود فرنگی را در آبکش بریزید تا آب آن گرفته گردد و به سالاد اضافه کنید.
- در خاتمه به میزان دلخواه سس مایونز به سالاد اضافه کنید و مواد را به آرامی بهم بزنید تا مخلوط شوند. سالاد را مدتی در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک گردد.
این غذا برای تولد مناسب است، زیرا سرد سرو می گردد و تزیین الویه نیز بسیار ساده است.
طرز تهیه سالاد ماکارونی
به منظور تهیه سالاد ماکارونی برای دو نفر، به نیم الی یک ساعت زمان و مواد اولیه ای که در ادامه مشاهده می کنید، نیاز خواهید داشت.
مواد لازم | |
ماکارونی فرمی | 250 گرم |
ژامبون | 150 الی 200 گرم |
خیارشور | نصف لیوان |
نخود فرنگی | یک چهارم لیوان |
ذرت | یک چهارم لیوان |
آبلیمو | یک چهارم قاشق چایخوری |
روغن | یک قاشق غذاخوری |
سس هزار جزیره، نمک و فلفل | به میزان لازم |
شیوه طبخ:
- در یک قابلمه آب را به جوش آورید و به آن مقداری روغن و نمک اضافه کنید. به آب در حال جوش ماکارونی را اضافه نمایید تا بپزد. مدت زمان لازم برای طبخ ماکارونی روی بسته بندی آن درج شده است، این زمان برای هر برند ماکارونی متفاوت است. پس از آنکه ماکارونی آماده شد، آن را در آبکش بریزید و مقداری آب سرد روی آن بریزید تا ماکارونی شسته گردد. اکنون اندکی صبر کنید تا آب اضافی آن گرفته گردد.
- اگر از نخود فرنگی و ذرت کنسروی استفاده نمی کنید، هر کدام را جداگانه به طریقی که یاد شد، بپزید. نخود فرنگی و کنسرو را به ماکارونی اضافه کنید.
- خیارشور را خرد نموده و به سالاد اضافه نمایید.
- در خاتمه نیز مقداری نمک، فلفل، آبلیمو و سس هزار جزیره را اضافه نموده و کمی بهم بزنید.
سالاد ماکارونی را مدتی در یخچال قرار دهید تا خنک گردد. در صورت تمایل می تواند به این غذا برای تولد، مقداری فلفل دلمه ای خرد شده نیز اضافه کنید.
قارچ شکم پر
قارچ شکم یکی دیگر از انواع غذا برای تولد است. به منظور تهیه این غذا به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت.
مواد لازم | |
قارچ | 10 عدد عظیم |
گوشت چرخ نموده | 100 الی 150 گرم |
پیاز | یک عدد کوچک |
رب گوجه فرنگی | نصف قاشق چایخوری |
روغن | 2 الی 3 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا، نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور طبخ:
- پیاز را خرد نموده یا رنده کنید.
- گوشت را همراه با مقداری آب روی حرارت قرار دهید، پیاز و فلفل را نیز به آن اضافه کنید و صبر نمایید تا گوشت کاملا بپزد و آب آن تبخیر گردد.
- مقداری روغن، نمک و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.
قارچ ها را کاملا بشویید تا لکه های سیاه روی آن کاملا پاک گردد.
یک سینی فر را چرب کنید و قارچ ها را با گوشت پر کنید و مقداری پنیر پیتزا روی هر یک از قرار دهید.
قارچ شکم پر را به مدت 20 الی 30 دقیقه در فری که با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم نموده اید، قرار دهید.
می توانید این غذا را با ژامبون نیز تهیه کنید، در این صورت قارچ ها را با مقداری ژامبون خرد شده و پیاز داغ پر کنید و سطح آن را با پنیر بپوشانید. به همین راحتی یک غذای خوشمزه برای میز شام فراوری تهیه می شوید، می توانید آن را از قبل آماده نموده و هنگام سرو، غذا را اندکی در مایکروفر گرم کنید.
طرز تهیه فینگر فود با خمیر یوفکا
ها انواع دیگری از غذا برای تولد هستند، به منظور تهیه این غذا با خمیر یوفکا به یک الی یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه ای که در ادامه مشاهده می کنید، نیاز است.
مواد لازم | |
گوشت چرخ نموده | 200 گرم |
قارچ | 100 گرم |
پیاز | یک عدد |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق غذاخوری |
روغن | 3 الی 4 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه، خمیر یوفکا و پنیر پیتزا | به میزان لازم |
شیوه تهیه:
- پیاز را خرد کنید.
- پیاز را به گوشت اضافه نموده و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد و آب آن کاملا تبخیر گردد.
- قارچ را خرد نموده و آب آن را بگیرید، برای این منظور قارچ ها را بدون روغن کمی حرارت دهید تا آب آن تبخیر گردد. توجه کنید که برای اینکار از ظرف تفلون استفاده نکنید، زیرا این قبیل ظروف اگر بدون روغن در معرض حرارت قرار بگیرند، آسیب خواهند دید.
- سپس روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.
قارچ ها را نیز به گوشت اضافه نموده و تفت دهید.
- یک قالب را چرب کنید و خمیر یوفکا را به شکل مربع برش بزنید و به شکل کاسه در قالب قرار دهید.
- سه چهارم خمیر یوفکا را با مخلوط گوشت و قارچ پر کنید و سطح مایه را با پنیر پیتزا بپوشانید.
- فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به مدت 15 دقیقه در آن قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 3 نوع غذا با خمیر یوفکا در فر و بدون فر
علاوه بر غذا هایی که توضیح داده شد، انواع دیگری از فینگر فود را نیز می توانید به عنوان غذا برای تولد تهیه کنید. این غذا ها ساده هستند و برای میل کردن آن ها به قاشق و چنگال نیاز نیست.
منبع: setare.com