فروش یک آلبوم برای صفر کردن ایدز
به گزارش مجله جاودان، به سوی صفر نام آلبوم موسیقی پاپ است که برای به صفر رساندن بیماری ایدز فراوری گردیده است.

به گزارش خبرنگاران، مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد اعلام نموده مراسم جشن امضای این آلبوم 15 شهریور ماه برگزار خواهد شد.
در این مراسم علاوه بر معرفی و رونمایی کمپین و تقدیر از مجریان آن برخی قطعات آلبوم توسط شهریار پارسه (خواننده پاپ) و تیم موسیقی همراه به شکل زنده اجرا خواهد شد.
گفته می گردد تمامی منافع حاصل از لوح های فشرده به فروش رفته به شکل مستقیم برای هزینه مهار همه گیری و به صفر رساندن بیماری ایدز اختصاص پیدا خواهد نمود.
این برنامه با حمایت برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه بیماری ایدز، دفتر بهداشت و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت و ... برگزار می گردد.
مراسم جشن امضای آلبوم به سوی صفر پنجشنبه (15 شهریور ماه) ساعت 18 تا 19:30 در تهران، خیابان اقدسیه (موحد دانش)، مجتمع تجاری آواسنتر، طبقه اول، فروشگاه بوک لند برگزار می گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا