طرز تهیه کیک چای؛ کیک آسان و خوشمزه با نکات کلیدی

به گزارش مجله جاودان، ما ایرانی ها معمولا در طول روز چندبار چای می نوشیم که معمولا در کنار چای علاقه به خوردن یک چیز شیرین داریم که کیک چای گزینه مناسبی است. شاید برای شما هم پیش آماده است که هوس کیک کنید اما در آن لحظه شیر نداشته باشید و کلا منصرف شود اما باید به شما بگم که بدون شیر هم می توانید یک کیک خوشمزه و راحت آماده کنید. در این مقاله از خبرنگاران بلاگ می خواهیم به شما یک کیک ساده چای به روش آسان آموزش دهیم.

طرز تهیه کیک چای؛ کیک آسان و خوشمزه با نکات کلیدی
مواد لازم برای تهیه کیک چای:
تخم مرغ 4 عدد
آرد سفید یک و نیم پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
چای سیاه دم کردهنصف پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک چای

با ما همراه شوید تا طرز تهیه کیک چای را آموزش دهیم.

مرحله اول؛ روشن کردن فر

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله دوم؛ مخلوط کردن آرد سفید با بکینگ پودر و پودر کاکائو

در یک ظرف مناسب یک پیمانه و نیم آرد سفید، یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با همزن دستی مخلوط کرده و الک می کنیم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک صبحانه

مرحله سوم؛ به هم زدن تخم مرغ با شکر و وانیل

در یک ظرف مناسب دیگر چهار عدد تخم مرغ را می شکانیم و با همزن دستی یک دست می کنیم و سپس به موادمان (مخلوط تخم مرغ)

یک پیمانه شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل اضافه می کنیم و با همزن دستی به خوبی موادمان را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.

مرحله چهارم؛ تخم مرغ را با آرد و مواد دیگر مخلوط کنید

به ظرف موادمان (تخم مرغ، شکر، وانیل) نصف پیمانه روغن مایع و نصف پیمانه چای دم کرده سیاه اضافه و با همزن دستی مخلوط میکنیم و سپس در چند مرحله مخلوط (آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو) را به ظرف موادمان اضافه می کنیم و با لیسک همه مواد را به آرامی مخلوط می کنیم، مواد کیک ما آماده است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک نسکافه کافی شاپی

مرحله پنجم؛ گذاشتن قالب کیک چای در فر

یک قالب کیک مناسب را انتخاب کنید و قالب را به خوبی چرب کرده و مقداری آرد پاشی کنید و سپس مواد کیک آماده شده را درون قالب می ریزیم و ظرف کیک را درون فر در درمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم.

مرحله پنجم؛ تزیین کیک با سس شکلات و پودر پسته

سپس بعد از 45 دقیقه ظرف کیک را از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن آن را در ظرف سرو قرار داده و می توانید با توجه به ذائقه خود برای تزیین از سس شکلات و پودر پسته استفاده کنید کیک چای شما آماده شده، امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.

نکات تهیه کیک چای:

  • برای راحتی کار و کاملا یکدست شدن مواد می توانید از همزن دستی استفاده کنید.
  • چای سیاه حتما باید دمکرده و خنک باشد.
  • حتما قالب را چرب و آرد پاشی کنید تا کیک بعد از پخت به راحتی خارج شود.
  • آرد را بهتر است که حداقل 3 بار الک کنید.
  • آرد کیک حتما آرد سفید قنادی باید باشد.
  • مواد مورد نیاز را قبل از استفاده حتما از یخچال خارج کنید و بگذارید که به دمای محیط برسد.

امیدوارم از طرز تهیه کیک چای خوشتان آمده باشد. برای مشاهده طرز تهیه کیک های دیگر به سرویس آشپزی خبرنگاران بلاگ سری بزنید.

منبع: اُکالا
انتشار: 4 اسفند 1400 بروزرسانی: 4 اسفند 1400 گردآورنده: javedandld.ir شناسه مطلب: 1985

به "طرز تهیه کیک چای؛ کیک آسان و خوشمزه با نکات کلیدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک چای؛ کیک آسان و خوشمزه با نکات کلیدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید