کسرول نودل پنیری

به گزارش مجله جاودان، کسرول به خوراکی گفته می شود که متشکل از گوشت و آرد و مواد دیگر است که اصولا در ظرف های سفالی تهیه می شود.

کسرول نودل پنیری
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 4 ساعت

مواد لازم

  • 2.5 پیمانه آب
  • 300 گرم سوپ قارچ و خامه
  • یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی (410 گرم)
  • یک پیمانه کرفس خرد شده
  • یک پیمانه هویج خرد شده
  • 1.5 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی (پودر انواع سبزیجات معطر)
  • یک پیمانه پیاز خرد شده
  • دو حبه سیر رنده شده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 230 گرم نودل نواری خشک
  • 450 گرم توفو خرد شده
  • نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده

طرز تهیه

1- در قابلمه، آب و سوپ قارچ و خامه را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی، کرفس، هویج، پیاز انواع سبزیجات معطر، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.

2- در قابلمه را ببندید و با حرارت میانه 3.5 تا 4 ساعت بگذارید تا مواد به خوبی پخته شوند.

3- سپس، نودل را به آن اضافه کنید و 20 تا 30 دقیقه دیگر با حرارت زیاد بپزید. در میانه پخت، توفوها را اضافه کنید، پنیر بپاشید و در قابلمه را بگذارید تا پنیرها آب شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 316
  • چربی: 8 گرم
  • کلسترول: 44 میلی گرم
  • چربی اشباع شده: 2 گرم
  • کربوهیدرات: 42 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • سدیم: 447 میلی گرم
  • پروتئین: 17 گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: javedandld.ir شناسه مطلب: 2133

به "کسرول نودل پنیری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کسرول نودل پنیری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید