کسرول نودل پنیری
به گزارش مجله جاودان، کسرول به خوراکی گفته می شود که متشکل از گوشت و آرد و مواد دیگر است که اصولا در ظرف های سفالی تهیه می شود.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 4 ساعت
مواد لازم
- 2.5 پیمانه آب
- 300 گرم سوپ قارچ و خامه
- یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی (410 گرم)
- یک پیمانه کرفس خرد شده
- یک پیمانه هویج خرد شده
- 1.5 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی (پودر انواع سبزیجات معطر)
- یک پیمانه پیاز خرد شده
- دو حبه سیر رنده شده
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 230 گرم نودل نواری خشک
- 450 گرم توفو خرد شده
- نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه
1- در قابلمه، آب و سوپ قارچ و خامه را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی، کرفس، هویج، پیاز انواع سبزیجات معطر، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.
2- در قابلمه را ببندید و با حرارت میانه 3.5 تا 4 ساعت بگذارید تا مواد به خوبی پخته شوند.
3- سپس، نودل را به آن اضافه کنید و 20 تا 30 دقیقه دیگر با حرارت زیاد بپزید. در میانه پخت، توفوها را اضافه کنید، پنیر بپاشید و در قابلمه را بگذارید تا پنیرها آب شوند.
ارزش غذایی
- کالری: 316
- چربی: 8 گرم
- کلسترول: 44 میلی گرم
- چربی اشباع شده: 2 گرم
- کربوهیدرات: 42 گرم
- فیبر: 4 گرم
- سدیم: 447 میلی گرم
- پروتئین: 17 گرم
انتشار: 17 مرداد 1401
بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: javedandld.ir
شناسه مطلب: 2133
به "کسرول نودل پنیری" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "کسرول نودل پنیری"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید